W aktualnym numerze:
- prof. Andrzej Frydrychowski – Taksyfolina, czyli witamina P bajkalska
- Tomasz Kapuściński – Terapia Mikulina – aktywna długowieczność
- Beata Pawlikowska – Fukoidany w leczeniu COVID-19 i nowotworów
- prof. Krzysztof Krupka – Podstawy intoksykacji i detoksykacji organizmu człowieka. Cz. 6
- prof. Paul Clayton – Kontrolowany lot w otchłań
- dr Marek Skoczylas – Dwie łyżki octu jabłkowego dziennie skutecznie obniżą glukozę
- dr Bartosz Kulczyński – Miłorząb japoński – jak wpływa na organizm człowieka
- prof. Michał Tombak – Hartowanie wzmacnia ciało i duszę. Cz. 2
- dr Henryk Różański – Witamina B12 – przemilczana podstawa zdrowia
- Krystyna Judka – Olcha – pani bagien i moczarów
- Monika Honory – Czy odchudzanie może być holistyczne? O zdrowej redukcji masy ciała
- Agnieszka Waszak – Magiczna i karmiąca leszczyna pospolita (Coryllus avellana)
- Monika Ptak-Korbacz – Nietrzymanie moczu
- Przemek Siwacki – Potęga ludzkiego umysłu i anatomia emocji
- Katarzyna Smoła – Więźniarka Lusia – historia prawdziwa
- Regina Bukowska – Napój, który łączy pokolenia
- Margita Czerniakowska – Uzdrawianie organizmu w sposób holistyczny. Cz. 1
- Bożena Kropka – Popraw odporność w 21 dni
- Bogusia della Porta – Wiosenne pączki drzew
- dr Ewa Szmaj-Kupny – Pielęgnacja ekstremalna
- Stefan Podedworny – Wypalenie zaczyna się od głowy
- Monika Patrycja Patkowska – Płuca – jak o nie dbać
- Mirosław Prandota – Cynk potrzebny od zaraz
- Justyna Pargieła – Świerk pospolity (Picea abies)
- lek. Anna Furmaniuk – O tłumieniu objawów
- Olga Aleksandrowicz – Kot – jak go karmić, by wydłużyć jego życie